Henkilö- ja yritysesittely

Henkilöstö

Yrityksen omistaja ja työntekijä on Espoossa syntynyt ja ammattikoulusta 2002 auton asentajaksi valmistunut Jukka-Pekka Laine. Hänellä on taustalla myös useamman vuoden yrittäjyys isommassa rengasalan yrityksessä sekä vuosikymmenen kokemus turvallisuusalasta sekä Helsingissä taksinkuljettajana toimimisesta ja näissäkin työsuhteissa hän oli aina vastuussa autoista.

Nuoruudesta lähtien autoja rakentanut ja puunannut Jukka-Pekka oli 3 vuotta koti-isänä, mutta lapsen kasvettua riittävän isoksi, oli aika lähteä takaisin työelämään. Omat autot ovat aina tiptop puhtaat sekä sisältä että ulkoa, joten rakkaus autojen pesemiseen ja puunaamiseen toi ajatuksen mahdollisesta yrittäjyydestä alalta ja koska tilat löytyivät läheltä, niin tämä yritys sai alkunsa.

Yrityksen ajatus

Hinnat halutaan pitää edullisena, jotta mahdollisimman monella olisi mahdollisuus talvellakin ajella puhtaalla autolla. Meillä ei kuitenkaan (asiakas)määrällä korvata laatua!

Auto maksaa paljon jokaisen rahapussille, joten miksi päästää auton maalipinta huonoksi pesemättömyydellä tai harjakoneessa? Harjakone ei koskaan tee hyvää pinnalle, joten käsinpesupalvelu halutaan tuoda osaksi ihmisten arkea. Kun auton vahauttaa tai pinnotuttaa kertaalleen, niin sen jälkeen ylläpitopesut riittävät ja näin ollen 15minuutin pesulla kerran pari kuukaudessa, saat pidettyä autosi maalipinnan hyvänä pitkään.

Intohimosta puhtaisiin kauniisiin autoihin!